Tartalom

...hogy mi minden kering a neten...kiigazítás egy körmélhez

Ma reggel jutott el hozzám Papp Krisztina, Dr. Molnár Gábor egyik szervezőjének levele egy régebben megjelent és Gábor nevéhez köthető írásról. Mélen kaptam anno az írást több helyről én is, de annak tartalma – mint az alább kiderül – kiigazításra szorul!
Mivel a téma jelenleg az egyik legkeresettebbek közé tartozik a 2012 mizéria miatt, hihetetlen sebességgel terjed a neten, hát terjessze ezt a levet mindenki, aki szeretné, hogy az igazság minél több helyen felbukkanhasson, így tisztázva a helyzetet! 


Ime hát Papp Krisztina és benne Dr. Molnár Gábor levele:
“Dr. Molnár Gábor parapszichológus egyik szervezője vagyok. Sajnálattal tapasztaltam, hogy egyre több helyre, e-mailekbe és honlapokra is kitettek egy, a XX-as előadásáról írt levelet anélkül, hogy a hitelességéről megbizonyosodtak volna. Ezúton szeretném kérni Önt, hogy távolítsa el ezt a levelet, mivel a benne leírtak ebben a formában nem felelnek meg annak, amit Gábor a XX-as előadáson elmondott.
A hölgy, aki ezt a levelet írta egy régi tanítvány, egy időben  járt hozzánk tanfolyamra, majd évek múlva felbukkant a XX-ason, és sajnos úgy látszik, hogy nem volt annyira tudatos, hogy az ott elhangzottakat elferdítés nélkül írja le. Gábor a törvény ismeretének a fontosságánál említi Drunvaló Melchizedek A végtelen idők Mayái 2012 és azután című műsora kapcsán, illetve a maya próféciákat. A mayák 13000 éve átélték és feljegyezték a pólusváltást, és a vele járó, vaksághoz hasonló, 30 órás testi zavarodottságot. Mivel 25920 év egy fordulat a Galaxisban, feltételezik a mayák, hogy lent és fent bekövetkezhet félidős fordulatban, ezért hívják fel az elkóborolt figyelmünket rá.
Idézet a XX előadásból és a jegyzetfüzetből szó szerint:
„Az okok változásai létrehozzák az okozatok változásait, az okozatok változásai újabb változó okokat hoznak létre. Egy szennyes ruha kimosása változásokat hoz létre a térben ok és okozati minőségeiben egyaránt. A tisztátalan ruha tiszta lett, a tiszta víz viszont tisztátalan. A változásoknál a félelem okozza a szenvedést, a szenvedés oka pedig a tudatlanság, a törvények nem ismerete. Ha a földünkön pólusváltás jönne létre, mindenki megvakulna harminc órára a mágneses mező megváltozása miatt. A mágneses mező rendeződése kb. harminc óra. Az, aki ismeri a törvényt, kivár, és nem esik pánikba, aki nem, félelmében talán meg is hal."
Gábor még ezt üzeni a fenti levélhez: Ennyi hangzott el, és semmi több. Szerintem, ha figyelmesen olvassa az ember az okok és okozatok megváltozását ebben a kis fejezetben, tanúja lehet a megváltozásának. Ha ennyit ért el vele a jogtalan közlő, már megérte, minden értünk volt, van, és lesz. Szeretettel Gábor.
Az összes többi, pl.: a 30 óra egyenlő 3 nap, a hölgy műve, mint ahogyan Trianon, Atlantisz, és egyebek is, amelyeket a saját “szűrőjén” átengedve, és erről a saját, szubjektív véleményét, gondolatait, és az innen-onnan összeolvasottakat leírva Gábor nevében küldött tovább egy levelet.  Így, mivel a levél közel 80 %-a sajnos abszolút az ő agyszüleménye (egyébként az előadásról hangfelvétel készül mindig, pont az ilyen esetekre), még egyszer szeretném megkérni Önt, hogy távolítsa el az oldalról ezt a levelet … (ez sztem mindenkinek szól, aki feltette bárhová is a neten, így a mi oldalunkon sem található már meg az említett hölgy írása)
A segítséget előre is köszönöm.
Tisztelettel: Papp Krisztina”