Tartalom

Szőlős arcmaszkok

Mivel itt van az ősz, mi mást tehetnénk az italunkba, sütinkbe meg az arcunkra, mint az ősz egyik legcsodálatosabb gyümölcsét, a szőlőt!!!



A szőlős arcmaszk detoxikál, feszesít, és renegeteg vitaminnal látja el a bőrünket. A szőlőszem valóságos kis energiabomba. Fontos vitaminokat (A, B1, B2, B6, E, C) valamint értékes ásványi anyagokat (nátrium, kálium, kalcium, fluor, foszfor, folsav, vas, mangán, magnézium) tartalmaz. Ezek a vitaminok mind beépülek a maszkok által bőrünkbe, így megelőzik az öregedést, ránctalanítanak, szép feszes bőrrel ajándékoznak meg minket.



maszk 1.

Nyomkodj át villával egy fürt szőlőt, tegyél hozzá 1 dl joghurtot, egy evőkanál mézet és fél evőkanál zabkorpát. Keverd össze, rakd hűtőbe egy órára. Kend be az arcod a finom masszával és pihenj húsz percen át. Bőröd rugalmas, és gyönyörű lesz.

MASZK 2.

4 szem szőlőt nyomkodj át villával, tegyél hozzá egy teáskanál szódabikarbónát és egy teáskanál lisztet (én zablisztet szoktam használni, így mg több vitamin kerül a bőrőmbe). A masszát kend fel az arcodra, majd várj száradásig. Az eredmény feszes, ragyogó arcbőr.