Tartalom

Méder Áron tollából...


"Az élet nem arról szól, hogy várjuk a vihar elvonulását, hanem arról, hogy megtanuljuk hogyan kell táncolni az esoben."

"A dongó szárnyfelülete 0,7 cm2, teljes súlya 1,2 gramm. Az aerodinamika ismert törvényei szerint ilyen feltételek mellett lehetetlen repülni. A dongó viszont ezt nem tudja, egyszeruen csak repül."

"az óceán nem rosszindulatú, nagyon őszinte, itt soha nincs hazugság, csalás, kétszínűség... itt mindig az látszik, ami van, egy valóság van. Én ezért szeretem"

"Légy az, aki vagy. Sose akarj más lenni, és akkor érett leszel. Az érettség nem más, mint hogy elfogadod az önmagaddá válással járó felelosséget, bármi legyen is az ára. Mindent kockára teszel, csak, hogy önmagad lehess - errol szól az érettség." (Osho)

"Minden dolog azé, aki odaadja." (Hamvas)

"Egyszer. Mindig csak egyszer. Mindig eloször, mindig utoljára. Nem a törvényt keresni. Szabadnak lenni. Nem alkalmazkodni. Elhatározni. Nem a megszokás. A váratlan. A kaland. A veszély. A kockázat. A bátorság... a küszöbön állni. Folytonos átlépésben lenni. Élve meghalni, vagy meghalva élni. Aki ezt elérte, szabad. És ha szabad, belátja, hogy nem érdemes mást, csak a legtöbbet."(Hamvas)

"Semmit nem lehet megtanítani egy embernek. Csak segíteni abban, hogy rátaláljon önmagán belül." (Galileo Galilei)

http://www.meder.hu/